pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Vacanță cu sex nelimitat și droguri pe o insulă exotică

eurogsm.ro

- ADS -

O vacanţă cu totul neobişnuită: dezmăţ fără limite, sex, droguri, alcool pe o insulă privată.  Asta este propunerea unei firme columbiene care se ocupă de călătorii organizate.

Compania a făcut un video promoţional care a stârnit o adevărată furtună mediatică. În imagini apare un turist la bordul unui iaht de lux, alături de mai multe femei. Ideea principală este că în această vacanţă ai parte de sex nelimitat inclus în preţ.

În a doua zi de intinerariu se specifică că turistul poate petrece jumătate de oră cu 16 femei în același timp, potrivit dailystar.co.uk.
etaboo.ro
În clip sunt promovate şi consumul de droguri, alcool, “surprizele sexuale”. De asemenea, toate mesele sunt incluse, iar drumul de la aeroport până pe iaht este plătit de organizator.

Vacanţa inedită se desfăşoară pe insula aflată în largul coastelor Cartagenei, în nordul Columbiei. Preţurile, între 500 şi 1.200 de euro, includ nu numai prestaţii sexuale, dar şi activităţi obişnuite, ca accesul pe terenul de golf, excursii şi alte dorinţe care pot fi îndeplinite de organizatori.

Videoclipul promoţional a fost şters de pe canalul Youtube de către firma în cauză din cauza prezenţei „de nudităţi de natură sexuală”, dar circulă încă pe internet.

 

 

VIZUALIZAT 11 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns