Varujan Vosganian: Trei sferturi din România nu are nicio epidemie!!!!

Varujan Vosganian NEAGĂ existența epidemiei?

0

Deputatul ALDE Varujan Vosganian, i-a adresat lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, chemat în Parlament pentru a vorbi despre măsurile care s-au luat în România în timpul stării de urgenţă, o întrebare cheie legată de modul în care sunt aplicate restricţiile în ţară.
„O întrebare care mie, ca economist, mi se pare foarte importantă. Ministerul Finanţelor a anunţat reducerea prognozei PIB-ului cu 60 de miliarde de lei. De la 1.140 la 1.080. Deci, până acum, virusul ne costă 60 de miliarde de lei. Şi aş vrea să văd, uitându-mă pe rezultate, am sentimentul că pagubele produse de această politică sunt disproporţionat efectiv în raport cu amploarea epidemiei.
Am făcut o analiză pe ultima săptămână. Domnule ministru, dacă scoţi 4-5 judeţe, în rest nu avem epidemie. În utimile zile, trei sferturi din România nu are nicio epidemie. Sunt judeţe întregi precum Vâlcea sau Brăila în care nu a fost epidemie. Sunt judeţe ca Prahova, Dolj sau Constanţa în care în ultimile zile avem un caz la milionul de locuitori. De aceea, ideea de a face o stare de alertă, nediferenţiat, otova pe întreg teritoriul României este împotriva oricărei logici, şi medicale, şi economice, şi sociologice.
De aceea, vreau să vă întreb de ce credeţi că într-un judeţ în care practic nu mai avem epidemie de o săptămână, oamenii trebuie să stea toţi cu măştile pe figură, să avem închise atâtea spaţii, să nu facem ceremonii religioase, de familie, spectacole şi aşa mai departe. Dacă nu credeţi cumva că, pentru astfel de zone din ţară, măsurile nu sunt disproporţionate. Sigur că în Suceava, Neamţ sau în alte locuri le putem păstra. Dar în judeţe în care, practic, nu am avut epidemie sau în care de o săptămână aproape că nu mai avem niciun caz, trebuie să ne comportăm aşa, eu nu înţeleg”, l-a întrebat Varujan Vosganian pe Nelu Tătaru.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*