Viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu: Am minţit despre mitingul din 10 august

0

Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei, şi mâna dreaptă a Gabrielei Firea în Consiliul general a fost executat de colegii de partid. Organizația din Bucureşti a social-democraților s-a reunit miercuri seară într-o ședință în care a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Bădulescu, informează B1 TV. Propunerea a venit din partea liderului interimar al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, edilul sectorului 6.
Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Aurelian Bădulescu a declarat că această măsură a fost luată împotriva lui pentru că l-a făcut ”trompetă” pe Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

”Din 55 de delegați la acest simulacru, 50 au votat, cinci s-au abținut. Nu am fost primit în interiorul ședinței, ca să pot să mă apăr pentru că așa este legitim. Trebuie să-ți spui și tu argumentele tale, să le audă cei care deliberează ca în înțelepciunea lor să ia o hotărâre. Este chiar un dubiu văzând că cinci s-au abținut. Teama lor era că în fața acestor elemente de probă pe care le aduc, să se răstoarne această situație. În acest fel, domnul Mutu s-ar fi făcut de mirul lumii. De altfel, motivul pentru care dumnealui m-a propus pentru excludere este de mirul lumii. Dumnealui îmi reproșează că mi-am permis într-o emisiune, în anul 2018, să-l fac «trompetă» pe domnul Codrin Ștefănescu. Eu i-am spus că l-am făcut «trompetă» pentru că m-a făcut «golan». A spus că este o onoare să te facă «golan» domnul secretar general Codrin Ștefănescu, dar o rușine ca pe el să-l faci «trompetă».
După ce am câștigat alegerile alături de echipa PSD, muncind, cum au muncit și alți colegi de-ai mei, am fost exclus pentru că mi-am permis să-l fac «trompetă» pe cel mai mare ideolog al social-democrației din România, Codrin Ștefănescu.
După ce am fost introdus în clubul puciștilor, alături de alți oameni politici care au fost excluși (…), am avut tot felul de discuții prin care mi s-au oferit tot felul de funcții, numai să nu o mai susțin în Consiliul General pe Gabriela Firea pentru că, înainte de a fi viceprimar, sunt consilier general. Mi s-au propus funcții de ministru sau secretar de stat”, a declarat Aurelian Bădulescu.
 
În legătură cu declarația conform căreia ar fi mințit în legătură cu protestul din 10 august, Bădulescu a precizat: ”Eu am spus că nu mertiam acest tratament, în condițiile în care atât am pătimit și, în anumite situații, referitor la ziua de 10 august, am fost nevoit să mint. Asta am spus. Dacă Parchetul, în înțelepciunea lui, o să mă întrebe, o să le spun dumnealor și cu asta basta”.
”Și dacă o doboară pe doamna Firea, cade cu demnitate. (…) De fapt, s-au înțeles să îi răsplătească pe câțiva primari de sector într-o înțelegere prealabilă, astfel încât să câștige suportul lor și să o lase pe Gabriela Firea și să o ducă în derizoriu”, a mai spus Aurelian Bădulescu.
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*