pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

VIDEO. STOP Abuzurilor asupra romanilor: Doi bărbați și o femeie, tăvăliți pe jos de polițiști

eurogsm.ro

- ADS -

Imagini incredibile în capitala României, în secolul 21. Mai mulţi oameni sunt târâţi pe jos şi tăvăliţi de poliţişti, în plină zi, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului, Gara de Nord!

Imaginile au fost înregistrate, vineri, în jurul prânzului în Gara de Nord din București. Doi bărbați și o femeie au fost surprinși de polițiști în timp ce nu purtau mască de protecție. În momentul în care agenții le-au atras atenția aceștia au devenit agresivi.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție au observat în zona «coloane» Gara de Nord, trei persoane, doi bărbați și o femeie, care consumau băuturi alcoolice și implicit nu  purtau masca de protecție. Au fost interpelați de către polițiști, dar pe parcursul discuțiilor cele trei persoane au început să vocifereze, devenind agresive verbal și fizic”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei remis ziarului Libertatea.

Întreaga scenă a fost filmată de o femeie, care ulterior a postat imaginile pe pagina sa de Facebook. După cum se vede în imagini, cei trei indivizi fac un scandal-monstru în momentul în care sunt încătușați de polițiști.

„Cele trei persoane au fost sancționate contravențional conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum de 4.600 de lei”, mai transmite Poliția Capitalei.

 

VIZUALIZAT 16 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns