Zodiile ghinioniste din cauza karmei

answear.ro

Dacă unele zodii au noroc din plin și totul pare că le merge ca pe roate, altele, în schimb, se confruntă cu probleme peste probleme, totul din cauza karmei.

Descoperă care sunt zodiile din horoscop care au o karmă grea, mai jos:

Rac: Persoanele născute în zodia Rac se confruntă cu o karmă grea, pe care o consideră nedreaptă. Acestea au cele mai multe greutăți de înfruntat în viață.

Deși își adoră familia, aceștia au numeroase probleme și sunt de multe ori răniți în dragoste. Mai mult, de atât, nici la bani nu prea au „lipici”.

Fecioară: Nativii zodiei Fecioară sunt născuți sub semnul ghinionului, întrucât mereu vor avea obstacole de înfruntat.’

De cele mai multe ori, aceștia nu reușesc să fie optimiste, iar destinul va ține mereu să le aducă probleme pe care sunt nevoiți să le depășească. Nici în plan financiar nu au noroc, lucru ce-i deprimă.

Vărsător: În ciuda faptului că acești nativi sunt îndrăgostiți de neprevăzut, de multe ori viața le rezervă surprize neplăcute.

Ba mai mult, uneori, nativii Vărsător își vor pune singuri bețe în roate, astfel că eșuează să bifeze reușitele meritate, în ciuda tuturor calităţilor sale.

Taur: Din păcate taurii se numără printre ghinioniştii în amor ai horoscopului. La ei ghinionul apare exact atunci când se aşteaptă mai puţin, de multe ori după relaţii de ani buni. O ceartă, un moment de neatenţie şi gata. Povestea frumoasă riscă să dispară.

Balanţă :Balanţele sunt ghinioniste în viaţa amoroasă, dar asta se întâmplă şi din cauza lor, nu numai din cauza influenţei astrale. Dacă n-ar mai fi atât de pretenţioase, dacă n-ar mai căuta perfecţiunea – un ideal – ar reuşi să aibă puţin succes în dragoste.

Capricorn :Din păcate şi capricornii se numără printre nativii ghinionişti în dragoste. Dar unii dintre ei parcă nici nu vor să-şi găsească iubirea adevărată. Poate ar trebui să fie mai deschişi şi, cu siguranţă, mai optimişti!

Ca şi cum ar fi strivit de o karma grea! Povara acesteia se manifestă mai ales în dragoste, întrucât îşi găsesc foarte greu sufletul pereche.

VIZUALIZAT 33 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More