Regiunea din Rusia unde oamenii au inlocuit banii cu sexul!

0

Cat ofera o tanara pentru a i se zugravi apartamentul

Sex contra servicii” este solutia gasita de rusii din Buriatia pentru a face fata crizei prin care trece tara lor inca din 2014.

Problemele economice ale Republicii Buriatia, parte din Federatia Rusa, au dus la aparitia unui fenomen care a facut deliciul tabloidelor din intreaga lume. Localnicii au creat comunitati online, mai ales in reteua sociala vk, care ofera sex la schimb contra unor servicii banale – reparatii la instalatiile din casa, la masina, transportul mobilelor.
“Este un proiect pentru intalniri reciproc avantajoase”, afirma pagina unui astfel de grup – “Sex contra servicii”, care are peste 400 de membri. “Aici puteti schimba servicii pe sex, daca nu aveti sau vreti sa cheltuiti bani”. Un utilizator ofera reparatii mobilier, dar si servicii de transport, contra sex iar o tanara da la schimb o noapte pentru un zugravit in casa. Un alt utilizator se ofera sa plimbe cainele o luna intreaga pentru o partida de sex.
Printre cele mai simpatice anunturi: “Ofer reparatii in casa contra sex, asa primesti si placere, si renovare”; “Caut un barbat care sa-mi repare instalatia electrica in apartament, ofer 2-3 partide de sex” sau “Ies cu tine in oras in schimbul unei canapele noi”. Unii dintre utilizatori si-au da si numele reale – de pilda, Artur Konstantinov din Ulan-Ude, capitala Republicii, se ofera sa aduca si sa taie lemne de foc in schimbul “tarifului normal al comunitatii”.
 

Aici puteti schimba servicii pe sex, daca nu aveti sau vreti sa cheltuiti bani


Mai multe oferte Sex contra servicii pe site-ul oficial
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*