Bombonica Dragnea a fost AUDIATĂ de procurorii DNA

0

Bombonica DragneaMai multe persoane din cadrul Direcției de Protecție a Copilului Teleorman au fost puse sub urmărire penală, după ce au menținut pe statele de plată patru angajați care nu s-au prezentat niciodată la serviciu, deși primeau salariul în fiecare lună. Bombonica Prodana (fostă Dragnea) este acuzată că ar fi acoperit ilegalitățile comise de colegii ei. Suma totală înacasată de cei patru angajați se ridică la peste 150.000 de lei.
Tot în acest dosar, au fost puse sub urmărire penală Floarea Alesu, la data faptelor director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, și Jenica Dumitru, la data faptelor șef Serviciu Resurse Umane, Juridic și Contencios din cadrul aceleiași instituții. Cele două femei sunt acuzate de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,  instigare la fals intelectual, în formă continuată
Constantin Claudiu Balaban, la data faptei șef al Complexului de servicii destinate copilului și familiei din municipiul Alexandria, și Ionuț Remus boboc, la data faptei șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic și Aprovizionare din cadrul D.G.A.S.P.C. Teleorman, au fost puși sub urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals intelectual, în formă continuată,
Bombonica Prodana (fostă Dragnea), coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, la data comiterii faptei, este acuzată de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.
Potrivit procurorilor DNA, în perioada iulie 2006 – 2013, Floarea Alesu și Jenica Dumitru ar fi dispus în mod ilegal menținerea în funcții și implicit plata drepturilor salariale pentru un număr de patru angajați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Asta, în condițiile în care cunoșteau faptul că, deși cei patru au figurat în mod scriptic ca angajați în cadrul instituției respective, ei nu s-au prezentat efectiv la serviciu și nu au prestat vreo activitate.
”Cei patru angajați au fost menținuți pe statul de funcții ale instituției, încasând astfel lunar sume necuvenite în cuantum total de peste 150.000 lei, prejudiciind astfel bugetul de stat și bugetul local. În același context, în intervalul ianuarie – mai 2014, în scopul justificării salarizării activității a două dintre persoanele respective, inculpatele Alesu Floarea și Dumitru Jenica i-au determinat, direct și indirect, pe subordonații lor Balaban Constantin Claudiu și Boboc Remus Ionuț să falsifice diferite înscrisuri (pontaje lunare, state de plată, condici de prezență, fișe de prezență colective, rapoarte de activitate, rapoarte de evaluare, precum și alte documente justificative) cunoscând că, în acest fel, au fost atestate fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul justificării doar scriptice a activității acestora”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.
În perioadele 3 martie – 1 august 2008 și 3 iulie 2009 – 1 august 2010, Bombonica Dragnea, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și în calitate de șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu știință atribuțiilor de serviciu, deși a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcția de referent la instituțiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu și nu au respectat prevederile contractului individual de muncă și fișa postului, nu ar fi întreprins nici un demers de sancționare a persoanelor respective. ”Această conduită a permis celor două angajate să își încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menționate”, mai susțin procurorii DNA.
 
O biografie a Bombonicăi Dragnea
Fosta soţie a lui Liviu Dragnea este fiica unui grădinar bogat din Giuvărăşti-Olt, Petrache Prodana. Când a peţit-o pe Bombonica, viitorul socru i-a promis lui Liviu o casă, dar nu s-a aţinut atunci de cuvânt. Liviu era student la Transporturi, iar Bombonica doar o fată de pe Valea Oltului, care mai târziu a făcut o facultate la Alexandria. După ce Liviu a devenit mare om politic şi şef peste judeţul Teleorman, socrul şi-a luat revanşa împrumutându-şi ginerele. La un moment dat, datoriile declarate oficial de Liviu Dragnea la Petrache Prodana ajunseseră la 180.000 euro.
După o scurtă carieră de contabil la o fabrică de bere, Bombonica a devenit acţionar cu 98,4% la Hotel Turris din Turnu Măgurele. Pentru a se ocupa de hotel, Bombonica Dragnea a renunţat în 2010 la postul de inspector pe care îl avea la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, Teleorman. ANAF a dat în judecată compania familiei Dragnea pentru neplata a 31,2 milioane de lei impozite şi alte restanţe la stat.
 
Bombonica Dragnea este şi instructor autorizat de Theta Healing, o metodă de meditaţie, care permite, printre altele, gestionarea eficientă a emoţiilor. Tehnicile pot fi practicate de oricine. Cei care practică spun că prin Theta Healing oamenii se vindecă fizic, dar şi emoţional. Se curăţă de gânduri negre sau suferinţe ale sufletului şi înfloresc, în toate aspectele. Pot deveni mai fericiţi, dar cel mai important, au acces la Sursa Infinită de Energie şi Inteligenţă. Iar asta le dă putere. Bombonica Dragnea are doi copii cu Liviu, de care a divorţat anul trecut când problemele soţului cu justiţia deveniseră grave.
Sursa: evz

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*