pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Codrin Ştefănescu, inca nu am pus mana pe TOATA presa!!!!

eurogsm.ro

- ADS -

Codrin Ştefănescu: Putem spune, spre exemplu, că ieri la un an de la suspendare au fost chemaţi la DNA, pe lângă domnul Voiculescu şi cel care a coordonat campania USL-ului…
Dan Andronic: Îmi pare rău, dar nici măcar ce spune şeful dumneavoastră Dragnea nu citiţi. Dumneavoastră nici ce spune Dragnea nu ştiţi?

Codrin Ştefănescu: … sunt foarte multe lucruri pe care ne facem că nu le vedem.
Dan Andronic: Dragnea a spus că el a stabilit cu procurorii ziua de ieri ca să studieze dosarul. Dragnea a spus. Nici asta nu ştiţi?
Codrin Ştefănescu: Deci totul se întâmplă în aceeaşi zi. Aşa, la un an fix de la suspendare…
Dan Andronic: Părerea mea că Dragnea avea o problemă. Undeva în subconştient îi rămăsese o rană. Şi a ales exact ziua de ieri să-şi vadă dosarul, că el a ales-o.
Codrin Ştefănescu: Nu ştiu de ce râdeţi. Vă spun sincer că sunt îngrijorat despre băsismul care încă mai există, încă mai răsuflă aici.
Dan Andronic: Pentru că mi se pare amuzant ceea ce spuneţi. Mi se pare extrem de amuzant ceea ce spuneţi, de aia râd. Ce să zic, vreţi să plâng?
Codrin Ştefănescu: Nu, nu este amuzant.
Dan Andronic: Credeţi-mă, din perspectiva mea este extrem de amuzant.
Codrin Ştefănescu: Când vicepremierul este chemat la DNA pentru un referendum la care au votat 8.5 milioane de români, da, nu este deloc amuzant.
Dan Andronic: Domnule Codrin Ştefănescu, dumneavoastră …
Codrin Ştefănescu: Nu este deloc amuzant.
Dan Andronic: Ba este amuzant. Este amuzant nu faptul că a fost chemat, ci amuzantă e legătura pe care o faceţi pentru că, repet, nu ţineţi cont de ceea ce a spus şeful dumneavoastră, Dragnea. Că el a stabilit cu procurorii ziua. Deci dacă Dragnea a stabilit-o, eu ce să zic, e o coincidenţă? Repet, cred că undeva în subconştient Dragnea se simţea vinovat şi a vrut…
Codrin Ştefănescu: …procurorii? Îi dau azi sau mâine. Domnule Andronic…
Dan Andronic: Am înţeles, o să-i radă şi pe ăştia. Rădeţi-i şi pe procurori.
Codrin Ştefănescu: Dezinformaţi total opinia publică.
Dan Andronic: Cu ce? Cu ce a zis Dragnea?
Codrin Ştefănescu: Că ăia de la DNA stau: „Dom’ne, vii azi sau vii mâine”. Vin mâine, dom’ne.
Dan Andronic: Deci am o rugăminte. Încercaţi să vă reveniţi pentru că ieri a fost luni. Duminica DNA-ul nu lucrează. Nu veniţi astăzi sau veniţi mâine. (Transcriere furnizată de Monitoring Media).

Iritat, Codrin Ştefănescu a început să acuze Evenimentul Zilei de „băsism”. După ce jurnalista Liliana Ruse i-a atras atenţia că a făcut „un fix” din Evenimentul Zilei, secretarul general adjunct al PSD  a emis o ameninţare voalată, spunând că „mai sunt câteva” astfel de publicaţii.

Codrin Ştefănescu: Nu este numai Evenimentul… este Evenimentul Zilei, este B1, România Liberă, mai sunt câteva… încă câteva mici (neinteligibil) băsiste.

Dan Andronic: Afirmaţia corectă din partea unui politician pesedist este „mai sunt câteva” sau „încă mai sunt câteva”…

Codrin Ştefănescu: Da, mai sunt câteva, nu mai sunt multe. articol

In traducere libera, vom pune controlul politic pe TOATA presa.(DNA  este a lor)

VIZUALIZAT 44 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns