Memento Bus, primul smart cost bus din România

1
memento-bus (Copy)Într-o piață din ce în ce mai complicată, în care marile site-uri de rezervări amenință operatorii clasici în turism, afacerea unui turoperator român cucerește treptat Europa. Memento Group of Companies, fondat de către Christian Tour, a integrat prin intermediul Memento Investment UK (cu sediul strategic la Londra) operatori de incoming și outgoing de prim rang în nouă state europene. Totodată, din această primăvară se lansează şi Memento Bus – primul smart cost bus din România şi divizia de transport turistic a grupului.

Cifră de afaceri de 150.000.000 de euro

Extinderea fără precedent a grupului este rezultatul a 19 ani de muncă, timp în care Christian Tour a ajuns liderul incontestabil al pieței de profil din țara noastră. În 2015, turoperatorul a fost preferat de mai bine de  200.000 de turişti români, iar  numărul total al celor care au ales Christian Tour de la înființare și până în prezent depășește 1.000.000 de turiști. De-a lungul timpului acesta a atins volume impresionante de călători în destinații precum Turcia, Grecia, Spania, etc., ceea ce i-a permis să deschidă propriile agenții de incoming, în țările respective.

 „Așa s-au născut companiile noastre externe precum Memento Turcia, Memento Spania și o divizie hotelieră sub brandul Memento Hotels, declară Marius Pandel, CEO  Christian Tour. Următorul pas, dezvoltarea către piețele din jurul României, a apărut de la sine și am deschis agenții Christian Tour în Budapesta, Varșovia, Belgrad și Chișinău. Aici am organizat pe de-o parte vacanţele charter cu avionul şi autocarul către destinaţii precum Grecia, Turcia, Spania, și pe de alta am adaptat  programele de circuite culturale şi Senior Voyage în Europa, toate după rețeta care ne-au făcut deja celebri.”

Din estimările companiei, în 2017, când Christian Tour va împlini douăzeci de ani de activitate, grupul său de firme europene va rula o cifră de afaceri de 150.000.000 euro şi va acoperi toată gama de servicii turistice: chartere, cazări, transport turistic etc.

 Memento Bus, primul smart cost bus din România

Memento Bus este compania de transport turistic a Memento Group şi oferă servicii de transport în zeci de destinații ale Europei, incluzând, evident, și România. La baza filosofiei de business a acestui concept stau trei elemente esenţiale pentru orice călător avizat: respect – siguranţă – accesibilitate.

„Conştienţi fiind de faptul că turiştii moderni îşi doresc confort pe tot parcursul călătoriei, am investit masiv în modernizarea flotei noastre de autocare,  declară Marius Pandel, CEO Christian Tour. Efectele celei mai recente achiziții se vor vedea în luna martie 2016, când parcul nostru auto va fi extins cu  10 autocare noi, moderne, la standard înalte, așa cum este, de altfel, întreaga noastră flotă.  Mai mult decât atât, am acordat o atenție deosebită şi pregătirii șoferilor și a însoţitorilor de grupuri de pe autocare. Dincolo de toate, însă, am acordat o atenție deosebită componentei „preţ”, de aceea Memento Bus vine cu preţul corect pentru orice rută şi oferă flexibilitate călătorului.”

Cursele de transport turistic operate de către Memento Bus leagă diverse orașe din România de  destinații turistice precum: Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta.
 

Noutățile sezonului: chartere pe Ibiza și creşterea numărului de chartere spre Turcia

Principala activitate a Christian Tour rămâne operarea de curse charter, unde anul trecut a avut un grad de umplere de 95%.

 „În ciuda situației politice din Europa, Grecia râmâne și-n acest an destinația favorită a românilor pentru sezonului estival, e de părere Marius Pandel, CEO CHRISTIAN TOUR.  O atenție deosebită vom acorda însă Antalyei şi litoralului turcesc al Mării Egee – destinații pe care am crescut numărul de curse charter atât din Bucureşti, cât şi din ţară. De asemenea sesizăm o mărire considerabilă a apetitului turiștilor noștri pentru Spania, drept pentru care am pus în premieră un charter pe Ibiza şi am sporit numărul de locuri pe Mallorca si Tenerife.”

Cu o istorie de peste 19 ani pe piața de turism autohtonă, Christian Tour a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 60.000.000 euro, cu o creștere semnificativă de 16% față de anul 2014. Destinația cu cea mai mare creștere în 2016 este Antalya. La începutul sezonului cursele de charter au fost suplimentate de la opt la unsprezece, iar pe luna iunie s-au vândut deja toate locurile, cu plecare atât din București cât și din Timișoara, Cluj, Iași, Bacău ori Craiova.

1 afisări

Un răspuns la “Memento Bus, primul smart cost bus din România”

  1. Memento Bus isi face reclama mincinoasa din punctul meu de vedere. Am fost de trei ori cu ei. Niciodata cu un autocar supermodern cu care se lauda, de fiecare data cu cate un microbuz. Pentru ei, vara in 2016, calatorie civilizata Bucuresti-Tulcea inseamna fara aer conditionat sau cu aer conditionat si caldura pornita. De WiFi nu se pune problema. Am auzit numai pareri bune despre ei inclusiv pe ruta Bucuresti-Tulcea dar probabil a fost bine la inceput si acum nu le mai pasa de clienti. Singurul avantaj ramane pretul, dar sugerez niste antrenament pe la sauna ca sa va cresteti anduranta pentru conditiile Memento Bus.
    Daca aud ca se schimba lucrurile in bine poate le voi mai da o sansa si voi schimba si acest review. Momentan imi pare rau ca nu pot da mai putin de o steluta.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*