Ordonanţa de amnistie şi graţiere va fi adoptată înainte de Crăciun …

0

Deputatul PSD Catalin Radulescu i-a criticat, marti, pe „badalaii” din PSD, dar si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care ar fi vinovati ca pana acum nu a fost data de Guvern o ordonanta privind amnistia si gratierea. El spune ca este „suparat ca se amana un lucru necesar pentru Romania”.

„Nu imi place termenul in care discutam subiectul asta si anume ca ordonanta trebuie data pentru ceva. Spunand in media prostia asta, toata lumea va crede ca o ordonanta sau lege se da pentru o anumita persoana.
Ordonantele sau legile se fac pentru cetateni. Ca dintre acestia beneficiaza direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am vazut pana acum ca o anumita lege sau ordonanta sa fie data pentru cineva. Ca de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua”, a sustinut Radulescu pentru Digi24.
In ceea ce priveste o eventuala ordonanta de urgenta a Executivului privind amnistia si gratierea, el a spus ca „nu numai ca este necesara”, dar i-a si atacat pe „marii mentori” din PSD: „Sigur, unii sunt foarte priceputi, cu ghilimelele de rigoare”.
„M-am saturat sa tot vorbesc despre un lucru care trebuie facut pentru ca altfel miile de oameni care au fost abuzati, liberalii stiu dar nu vor sa spuna, asta e partea doua, e chestiune de politica, dar poporul roman stie ca in acesti opt ani – mai mult decat sa spui ca completurile de 5 judecatori sunt ilegal constituite, ca protocoalele sunt ilegale, ca au fost ascultari ilegale, ca au fost facute dosare cu echipe mixte si ca s-au dat biletele la judecatori, ca asa a vrut sistemul format din 15-20 de persoane – eu cred ca nu mai trebuie sa discutam subiectul asta.
In orice tara civilizata era data amnistia si gratierea in a doua secunda. Noi tot o amanam, de ce? Nu stiu.

Intrebati badalaii si alte personalitati de la noi. De ce sa amanam un lucru necesar pentru romani, oameni care au fost abuzati?”, a declarat deputatul PSD.
Intrebat cine din PSD nu vrea aceasta ordonanta, Radulescu a spus ca „in partidul meu sunt oameni foarte inteligenti, eu nu fac parte din oamenii inteligenti ai partidului” si ca este „suparat ca se amana un lucru necesar pentru Romania”.
„O lege sau o ordonanta nu o programezi, o dai cand e necesar. Tudorel Toader trebuia sa isi asume ordonanta asta de foarte mult timp pentru ca e ministrul Justitiei. Cand esti ministrul Justitiei, trebuie sa isi asumi foarte multe lucruri.
Daca vrei sa mergi numai pe la televizor, sa faci scenete teatrale, poti sa joci in film, dar dansul trebuie sa joace in filmul asta in care Justitia nu a fost independenta”, a mai spus deputatul PSD.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*