Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori la ”Colectiv”, la 6 ani de la tragedie

0

Astăzi, 30 octombrie 2021, s-au împlinit 6 ani de la tragicul eveniment care a îndoliat o țară întreagă. În tragedia de la Colectiv și-au pierdut viața 64 de tineri. De asemenea, peste 160 de persoane au fost rănite. Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană la Colectiv, cu ocazia comemorării a șase ani de la tragedie. Gestul neașteptat făcut de președinte.
 
Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană la Colectiv, cu ocazia comemorării a șase ani de la tragedia în care și-au pierdut viața 64 de persoane. Este primul în în care președintele nu merge la locul tragediei pentru momentul de reculegere.
Coroana a fost depusă în cursul dimineții de consilierul de stat Cătălina Galer, Departamentul Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila, a transmis Administrația Prezidenială, potrivit G4Media.
 

Tragedia De La Colectiv A Fost CRIMA CU PREMEDITARE Iar Focul A Fost Pus!

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid. De asemenea, peste 160 de persoane au fost rănite.

Tragedia care a îndoliat întreaga țară

30 octombrie 2015 – Goodbye to Gravity a urcat pe scenă și a început să cânte în fața a sute de tineri.
 
“A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati. Eu unul il cred in stare de asa ceva. A luat el zeci de ani bani pe urma caselor luate cu acte false, de ce sa nu si ucida?!. Este potrivit caracterului sau. Nu avea de ales intre puscarie si presedintia romaniei. De aici trebuia sa se asigure ca face totul ca “Guvernul lui” sa fie pus, sa slujeasca interesele celor care l-au pus presedinte si care astfel l-au asigurat ca nu intra in parnaie pentru ilegalitatile facute si pentru dosarele tinute la sertar la DNA de Laura Codruta Kovesi – o veche prietena dar si iubita dupa unele surse, care I-a ascuns mereu problemele penale, asa cum reiese din materialul publicat de agentia.org

KLAUS IOHANNIS A DAT ORDINUL CARE A UCIS 63 DE TINERI LA COLECTIV! “I-A FACUT CA LA ROTISOR”

1 afisări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*