pretzmic.ro

- Advertisement -

casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Scandal sexual între o doctoriță și un primar PNL

eurogsm.ro

- ADS -

Scandal sexual în care e implicată o doctoriță și un primar liberal. Este vorba despre fostul manager al spitalului din Caransebeș, Mihaela Popovici, cea îl acuză de avansuri sexuale pe edilul-șef Caransebeș, Felix Borcean, de la PNL.

Totul a plecat de la schimbarea din funcția de manager a Mihaela Popovici. Aceasta spune că a fost dată afară pentru că nu s-a culcat cu primarul. Ea a declarat că a depus plângere la DNA, unde a prezentat și probe.

„Voi face un denunț la DNA având ca subiect modul în care am fost obligată să-mi dau demisia din PSD și să mă înscriu în PNL. Această condiție mi-a fost impusă în mod imperativ de către pseudo-edilul Felix Borcean pentru a participa la concurs! Tot ce a declarat nu sunt decât minciuni și scuze puerile care nu fac decât să-i dovedească incompetența administrativă și managerială! Voi face o plângere penală la DNA pentru șantaj.

Pe lângă faptul că se crede un mare primar, se crede și un mare gigolo. Nu este nici una, nici alta, dar despre acestea voi vorbi în zilele următoare. Probele pe care le dețin le voi pregăti. Eu nu am nimic nici de ascuns, nici de pierdut. Probabil că este sfârșitul carierei politice a lui Felix Borcean. Există SMS-uri în care am fost chemată să mă întâlnesc cu domnul primar chiar la el acasă, când soția lui nu era acasă. Mai mult de atât ce poate fi?! Poate mai are și el SMS-urile! Îmi pare rău că trebuie să spun lucrurile astea”.

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, a spus, pentru expressdebanat.ro, că declarațiile doctoriței sunt „minciuni disperate! Caracter infect!”.

Octavian Dena, noul manager al Spitalului Municipal Caransebeș, e acuzat și el. „Mi-a făcut și el avansuri, l-am cunoscut prin pseudo-primarul Felix Borcean, care mi l-a prezentat în biroul meu de la spital. Mi-a cerut numărul de telefon, ne-am întâlnit, m-a invitat undeva în afara orașului, mă aștepta cu mașina în fața casei”, a mai declarat Mihaela Popovici.

 

erotic24.ro

VIZUALIZAT 38 ori,
Sursa: Mihaela Popovici - POZE Facebook
 acai berry 900 apteka
 

Lasă un răspuns